Wanneer kan u Nestify inschakelen?

U kan Nestify inschakelen wanneer u een nieuwe thuis wil bouwen of wanneer u een totaalrenovatie wil doorvoeren. Wij werken voor zowel particulieren als professionelen en kunnen elke vorm van architectuur bouwen (klassiek, modern, landelijk,…), volledig in lijn met uw wensen en binnen uw vooropgesteld budget.

Hoe gaan we te werk?

Nestify staat garant voor complete ontzorging, van opstart tot lang na de oplevering.

Voor de realisatie

Nestify

Kennismaking

Allereerst leren we elkaar wat beter kennen tijdens een gemoedelijk gesprek. Zo komen we te weten wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan krijgen we een eerste indicatie van uw stijlvoorkeur en van het doel van uw project. Zo kunnen we een programma opmaken  met uw eisen en het bijhorende budget.

Nestify

Zoeken naar een pand of bouwgrond

Indien nodig, gaan we op  zoek naar geschikte bouwgrond of naar een bestaand pand  (voor renovatie of sloop).

Nestify

Budgettering

Aan de hand van uw wensen, eisen en totaalbudget maken we een concrete budgettering op. Wij vragen prijzen op bij verschillende aannemers en nemen ook de negotiaties en contracten voor onze rekening. Het resultaat: een zeer gedetailleerd overzicht van de totale kostprijs. In deze fase kan er nog bijgestuurd worden waar nodig.

Nestify

Samenwerking met partners

Als u nog geen architect heeft, stellen we er in samenspraak 1 aan die de plannen voor de werken zal concretiseren en het project zal helpen overzien. We gaan op zoek naar de juiste technische partners (bv. stabiliteitsingenieur, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator,…) om mee samen te werken. Heeft u zelf al een architect of andere partners onder de arm genomen? Geen probleem, wij werken graag constructief samen.

Nestify

Plannen

Samen met de architect maken we uw project concreet door de opmaak van visualisaties. Zo kan u de bouwplannen beter interpreteren. Met de hulp van de aangestelde partners zorgen we ook voor de opmaak van de bouwaanvraag, de bestekken en de meetstaat.

Tijdens de realisatie

Nestify

Opvolging & coördinatie

Om een vlotte flow te garanderen, zorgen we ervoor dat alle partijen (architect, technische partners, openbare besturen, aannemers, nutsmaatschappijen,…) op elkaar afgestemd zijn. U kan het volledige project ook opvolgen via ons digitale klantenportaal, waar u toegang heeft tot alle mogelijke informatie.

Nestify

Premies & subsidies

Heel wat werken komen in aanmerking voor premies of subsidies. Wij gaan na waar u recht op heeft, verzorgen de aanvraag, leveren de nodige documenten aan en volgen alles nauwgezet op.

Nestify

Controle

Niemand houdt van onaangename verrassingen. Daarom wordt elke factuur zorgvuldig door ons gecontroleerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat de financiële afspraken correct worden nageleefd. En dat er niet wordt afgeweken van uw vooropgestelde budget.

Na de realisatie

Nestify

Verhuis

Als u dat wenst, organiseren wij de volledige verhuis naar uw nieuwe nest. Van de verhuis van uw meubelen tot het vullen van de frigo. Kortom, we zorgen ervoor dat u volop kan genieten van uw nieuwe woning. Zonder stress.

Nestify

Opleiding

Een nieuwe woonst betekent ook nieuwe toestellen, een nieuwe garagepoort, regenwaterput… Samen met de elektricien, loodgieter en andere partners organiseren we een opleidingsdag in uw nieuwe woonst. Met een uitgebreide demonstratie leert u er alle ins & outs van uw nieuwe nest kennen. Alle informatie bundelen we in een handig overzicht, zodat u altijd alle kennis bij de hand heeft.

Nestify

Nazorg

Een kraan die lekt? Een deur die klemt? Geen probleem: bij alle mogelijke issues na de inhuizing kan u een beroep doen op onze eigen servicedienst. Zelfs als het zondag of een feestdag is, voor dringende interventies staat er altijd iemand voor u klaar.

Waarom kiezen
voor Nestify?

Icon plus

Persoonlijke aanpak

Icon plus

Complete ontzorging

Icon plus

Integriteit

Icon plus

Maatwerk

Icon plus

25 jaar ervaring

Icon plus

Transparantie

Nestify

Bezoek onze
modelwoning

Contacteer ons gerust om een kijkje te komen nemen in onze modelwoning in Wevelgem.