Your home made easy

Wij ontzorgen u bij het creëren van uw nieuwe thuis

Nestify

Iedereen verdient een eigen nest. Een plaats waar men zich thuis voelt. Een woning die volledig aansluit bij de persoon die u bent. Voor een vlotte bouw of renovatie van dat warme nest is een duidelijke planning, gedetailleerd budget en actieve opvolging onontbeerlijk. Daar is ervaring, kennis en vakmanschap voor nodig.

Nestify begeleidt en ontzorgt u doorheen elke stap richting de creatie van uw eigen nest. Van stijlbepaling en budgettering tot het samenbrengen van de juiste architecten, studiebureaus en aannemers. Samen met de partners coördineren we ook de werken. Zo maken we het u niet alleen gemakkelijk, we zorgen voor een meerwaarde in uw (ver)bouwverhaal.

Samen maken we van uw huis een persoonlijk verhaal

Ons doel is om samen met u een nest te creëren waar uw visie, levensstijl en persoonlijkheid in te herkennen zijn. Om dat te bereiken, begeleiden we u van het prille begint tot lang na de verhuis naar uw nieuwe thuis. Onze bouwstenen? Persoonlijke communicatie, betrokkenheid en een gedetailleerde opvolging (incl. uw eigen digitale klantenportaal), gekoppeld aan 25 jaar ervaring en vakkennis.

Nestify

Nestify begeleidt en ontzorgt u doorheen elke stap richting de creatie van uw eigen nest.

Uw stijl? Uw keuze!

Nestify

Gaat uw voorkeur naar klassieke architectuur? Verkiest u eerder een strakke, eigentijdse uitvoering? Voor elke stijloefening kunt u een beroep doen op Nestify. We leggen elke keer opnieuw onze zin voor perfectie en detail in de weegschaal en pakken elk project met dezelfde passie aan. 

Het resultaat? Een woning waar uw persoonlijk verhaal in te herkennen is, vanbinnen en vanbuiten. Een thuis waar u trots op mag zijn. Kortom, uw eigen nest.

Duurzaam duurt het langst

Wij geloven in een langetermijnrelatie met onze klanten, onze partners en leveranciers. Open communicatie en transparantie zijn daarbij van primordiaal belang. We bouwen duurzame woningen met ecologisch verantwoorde materialen die tegelijk aansluiten bij uw persoonlijke stijlvoorkeur.