Vaak gestelde vragen

Wat kan Nestify precies voor mij betekenen?

Wij bieden een meerwaarde door van meet af aan in uw (ver)bouwverhaal betrokken te worden. Wanneer u al enkele stappen doorlopen hebt (er is bijvoorbeeld al een bouwaanvraag ingediend), kunnen we te weinig positieve impact creëren.

Wat kost een samenwerking met Nestify?

Dat hangt volledig af van uw wensen en voorkeuren. Afhankelijk daarvan maken we een gedetailleerde berekening van de totale kost van uw (ver)bouwproject. Dit kan uiteraard nog bijgestuurd worden. In functie van de totale (ver)bouwkost berekenen wij de bijdrage voor onze dienstverlening. U komt nadien niet meer voor verrassingen te staan: wij houden ons aan de gemaakte financiële afspraken.

Wat als ik mij toch niet goed voel bij onze samenwerking?

Even goede vrienden. Wij hechten enorm veel belang aan het bouwen van een persoonlijke band. Mocht het om de een of andere reden toch niet klikken tussen ons, heeft het weinig zin om een samenwerking op te starten of verder te zetten. Dan zijn er no hard feelings en gaan we elk onze eigen weg.

Kan ik met Nestify samenwerken als ik zelf al een architect heb?

Zeker! Wij werken graag constructief samen met uw architect of met eventuele andere partners waar u goede ervaringen mee heeft.

Kan ik een modelwoning bezoeken?

Dat kan! Contacteer ons gerust om een afspraak te maken om onze modelwoning in Wevelgem te bezoeken.

Nestify

Bezoek onze
modelwoning

Contacteer ons gerust om een kijkje te komen nemen naar onze modelwoning in Wevelgem.